sdv3

Tid er penge, og det er derfor vigtigt, at vi får så meget ud af vores arbejdsdag som muligt. Det gælder dermed også blandt andet om ikke at tage alt for mange unødvendige pauser i løbet af arbejdsdagen, som for eksempel når man skal ud og ryge.

Læs her om, hvordan man kan undgå nogle af disse unødvendige pauser blevet simpelthen at benytte sig af e cigaretter i stedet for almindelige cigaretter.

De gode og dårlige pauser

En god lille pause af og til kan det være meget godt for dig og en nødvendighed for, at hjernen lige får et mindre afbræk fra, hvad det er, den er ved at arbejde med. Når pauser bliver brugt rigtigt, kan de være med til at gør en mere produktiv, fordi det giver en et lille boost af energi i løbet af dagen.

Men samtidig kan unødvendige pauser også være meget skadelige for vores arbejdsdag, da det bringer os ud af et godt arbejdsflow. Disse unødvendige pauser kan for eksempel, når man har brug for at rejse sig og gå udenfor for lige at tage sig en hurtig smøg.

Derfor skal du bruge e cigaretter

I dag ved vi hvor skadelig passiv rygning at forandre, og det er derfor, at vi her i Danmark har indført love om, hvor det er folk gerne må ryge henne. Hvis du ikke kan stoppe din rygetrang og helt lade cigaretterne være, så kan du altid benytte dig af e cigaretter i stedet for.

Der er mange forskellige mærker at vælge imellem, som for eksempel Kangertech, ofte er det muligt lige at tage et hurtig sug, imens man sidder på sin arbejdsplads. Langt de fleste arbejdspladser har nemlig ikke nogle bestemte regler for, at man skal gå et bestemt stedet hen for at benytte disse e cigaretter. Man behøver dermed ikke at bruge tid på at gå hen til et rygeområde flere gange i løbet af sin arbejdsdag.