sdv3

Mangler du en eftermiddagsaktivitet, og har du en chokoladegris gemt i dig? Er du en af dem, der altid har drømt om at få lov til at smage på alt det lækre chokolade, der ligger så fint udstillet i små æsker i butikkerne? Så skal du prøve chokoladesmagning!

 

Med et oplevelsesgavekort får du muligheden, og du kan dele oplevelsen med din mest chokoladeglade ven eller veninde, mor eller far, søster eller bror, kollega eller træningsmakker – det er helt op til dig. Du kan selvfølgelig også vælge den ultimative selvforkælelse og nyde det hele på selv. Uanset hvad vil du med garanti få et par smagfulde og hyggelige timer som vil kunne mærkes i både krop og sjæl.

 

Det er almen kendt, at chokolade øger lykkefølelsen i kroppen, men ved du helt præcist hvorfor? Dét og meget mere kan du lære på en chokoladesmagning, for hvem vil ikke gerne have de gode argumenter for, at det er sundt at spise chokolade? Foruden alle de lækre smagsprøver vil du få masser af brugbar information om chokoladens historie og tilblivelse, valg af ingredienser og smag og meget mere. Du bliver desuden taget med på rejsen fra kakaobønne til færdig chokolade, når du får muligheden for at se, hvordan chokolade bliver produceret og efterfølgende pakket fint ind, som vi kender det fra butikkerne. Der vil selvfølgelig også være mulighed for at købe noget lækkert med hjem, og du vil få udleveret en lille Goodie bag med lidt forskellige smagsprøver.

 

Alt dette kan du få med et oplevelsesgavekort. Du kan selvfølgelig også vælge at give det i gave, og så blot håbe på, at du får lov at dele oplevelsen med modtageren.