sdv3

Står i og mangler et arrangement til hvilken som helst anledning? Så læs mere her. Om det så er til firmafesten, en sjov venne-aften eller familiehyggen, så er der mange originale ideer og løsninger. Føler i dog at det er de samme ideer som kommer på banen hver gang, og mangler i en ny ide som ingen af jer har erfaring med? Så er ideen et escape room.

Bowling, lasergame og gokart er nogle af de mest populære og brugte aktiviteter, dog er populariteten på escape rooms vokset gennem det sidste stykke tid. Det skyldes blandt andet at det er et nyt fænomen som ingen har mødt før og som ingen vil kunne mestre med sikkerhed. Du kan her høre mere og få svar på hvad er et escape room?

Escape room

Escape rooms er til dig som elsker mysterier og altid har ønsket at være med til at løse dit helt eget lille mysterie, og især til dig som har en sans for opklaring og altid kan finde løsningen før de andre. I et escape room er det nemlig jer som bliver lukket ind i et mystisk rum og selv skal opklare hvordan i får jer selv ud og derved løser mysteriet. Scenarierne er forskellige, i bestemmer selv hvilken opgave i vil løse om det så omhandler et mordmysterie eller stopning af et bombeangreb, lige meget hvad er det jer som er detektiverne.

Alle kan være med, i mindre teams skal i nemlig løse mysteriet, sidder i fast er der ledetråde at hente, den bedste hjælp er dog godt samarbejde hvilket i kommer længst med. Derfor er dette også en oplagt mulighed for at sætte samarbejdet på prøve og se hvor langt det rækker, for eksempel med firmaarrangementet eller med vennerne og familien. Yderligere information om blandt andet hvor i kan finde disse rum, ses i øverst stående link.