sdv3

I rigtig mange virksomheder kan det være vigtigt eller ligefrem nødvendigt at have stempler. De kan være gode i mange sammenhænge. Og måske I allerede har nogle, men skal til at indkøbe nogle nye? Eller måske det er første gang, I skal ud at investere i stempler?

Uanset hvad kan I i hvert fald finde masser af stempler til erhvervsmæssig sammenhæng på https://nydanstempler.dk/da/.  Herunder kan du få gode råd til, hvad du bør overveje, før du træffer et valg om køb af stempler.

Hvor stort skal stemplet være?

Først og fremmest skal du gøre op med dig selv som virksomhedsejer, hvor stort et stempel I skal have. Man kan for eksempel få et, der måler 56 gange 25 mm. Derudover kan man få et, der minder meget om i størrelsen, og som er 56 gange 26 mm. Endelig kan du også vælge et, der er noget anderledes – nemlig på 41 gange 24 mm.

Har du svært ved at forholde dig til disse forskellige størrelser, og hvad du bør vælge, er der hjælp at hente. Du kan for eksempel finde linealen frem. Og så kan du nemt måle, hvor stort stemplet vil være, alt efter hvilke størrelser du overvejer at købe.

Det kan også være, at du kender nogen, der allerede bruger stempler. Så kan du prøve at undersøge størrelsen på disse hos dem. Og så kan du se, om de passer ind hos jer i størrelsen.

Endelig er det jo også muligt, at I allerede bruger stempler i jeres virksomhed. Så er det bare med at tjekke størrelsen på disse. Og hvem ved? Måske I netop ønsker at købe nye stempler til virksomheden, fordi I ønsker nogle i en anden størrelse? Om det så er større eller mindre.

Hvad må det koste?

En anden vigtig faktor er prisen på stemplerne. Hvad du kan acceptere i pris, kan afhænge af flere ting. For eksempel størrelsen på jeres virksomhed, og hvor godt det går økonomisk i virksomheden. Derudover kan det være, at der skal rigtig mange stempler til, hvis det er en stor virksomhed. Så kan det være værd at overveje, om den billigste model er passende til jer. Men der er generelt ikke en kæmpe forskel på priserne på de forskellige slags stempler.

Hvad skal der stå på stemplet?

Endelig skal du naturligvis også finde ud af, hvad der skal stå på stemplet. Hvis du kun skal have et stempel til dig, kan det være, at dit navn skal stå derpå efterfulgt af virksomhedsnavnet. Men ønsker du at købe stempler til alle eller flere medarbejdere, går det selvfølgelig ikke, at der står et personnavn derpå. Virksomhedsnavnet bør dog stadig stå der. Og det afhænger selvfølgelig også af, hvad stemplet skal bruges til.