sdv3

Trænger medarbejderne i jeres firma, til en portion ekstra motivering til at løfte arbejdet lidt højere? Eller måske er der behov for at samle kollegaerne om et event, som er andet end bare arbejde. Hos Copenhagen Event Company, kan du skabe rammerne for enten fest eller event, som kan motivere, styrke sammenhold, skabe gode arbejdsrelationer og bedre teamwork.

 

”Kommer du til sommerfesten i næste uge?” – ”det kan du tro! Det er Copenhagen Event Company, som har arrangeret festen! Det bliver for fedt.” Sådan vil det lyde hvis du eller I bestiller Copenhagen Event Company til at arrangere jeres  firmafest. Copenhagen Event Company har massere af erfaring og ekspertise i at planlægge lige den fest, som vil motivere medarbejderne helt til top. Der tilbydes både firmafester planlægt lige efter ønske, men også fester som byder på spændende overraskelser for alle til festen. Mulighederne er endeløse, hvad end der ønskes jubilæumsfest, julefrokost, sommerfest eller halloween. Lige meget hvad er der garanteret en fest hvor alle skal føle sig tilpasse og velkomne, så festen når og inkluderer alle. En god fest er når alle er glade. Derfor er det ultimativt vigtigt at skabe god stemning, som medarbejdere og kollegaer kan tage med på arbejde.

Gode arrangementer styrker sammehold og øger motivation hos medarbejdere. Foto: Unsplash

En god investering

Ønsker i at give medarbejdere og kollegaer mulighed for at skabe et stærkere fælleskab og gode kollega bekendtskaber. Copenhagen Event Company tilbyder udover firmafester også at du kan arrangere et firmaarrangement for dit firma. Her kan medarbejdere blandt andet arbejde på teamwork skills, skabe nye gode relationer, få fornyet motivation i arbejdet og ikke mindst samles om en begivenhed som er andet end arbejde. God stemning på kontoret eller på dagligdagens arbejdsplads, bidrager til gode psykisk stabile medarbejdere, og mindsker fx risiko for stress og mistrivsel. Så et firmaarrangement eller en firmafest hos Copenhagen Event Company, er en investering i medarbejdernes motivation og trivsel i det daglige arbejde.