sdv3

Det lyder måske mærkeligt, sådan at give dine medarbejdere gaver. De bliver jo allerede betalt med deres løn, så hvorfor skal de have mere? Når man tænker på det sådan, så er det også et lidt mærkeligt princip. Men det handler om attitude. 

Sandheden ligger nemlig i, at gaver kan give motivation. Gaver kan lede til dine medarbejdere automatisk giver en bedre præsentation på arbejdspladsen. Det er en form for belønning, en bonus belønning, som fortæller dine medarbejdere, at du sætter pris på dem og på det arbejde de laver for dig. Så overvej dine strategier for dine medarbejdere.

firmagave

Behandl dine medarbejdere på den rigtige måde

Medarbejderstrategier kan man skrive lange bøger om. Det kan være en rigtig udfordring at finde ud af, hvordan man skal motivere dem ordentligt. Hvor går grænsen til, hvordan man skal behandle dem. Skal man være nede på deres niveau og opføre sig som en af dem, hvilket kan lede til lavere og mindre seriøse arbejdspræstationer fra arbejderne, eller skal man være autoritær og streng hvilket kan sænke motivationsniveauet for arbejderne. Det er en svær balance. 

Men en god måde at finde den balance på er at give dine medarbejdere en uopfordret gave. En lille sød hilsen til dine arbejdere, hvor du viser, i stedet for direkte at sige det, at du sætter pris på dem. Selvfølgelig skal de også kun have det, når det bliver lagt op til det, hvis ikke arbejderne kan sætte fingre på, hvorfor de får en bonus, giver det ingen mening.

roed og sorte gaver

Hvad kan gaven være

Så kommer den næste udfordring: hvad skal det være for en gave. Man skal tænke på budgettet, for den må ikke blive for dyr eller for speciel, ellers bliver det måske for meget for arbejderne, måske for personligt og en kende forkert på et arbejdsmarked. Derfor skal man også finde balancen der. Heldigvis giver det dig en undskyldning for at være lidt doven med hvad du vælger. Eventuel giv et gavekort til eget firma produkter. Hvis man så ikke bruger det hele, kan man opsætte det som et gavekort til kunder! Så enkelt kan det løses!